Kwaliteit en Werkwijze

Kwaliteit en Werkwijze

Kwaliteit en service hebben wij bij Castel du Chocolat hoog in het vaandel staan. Door middel van ons full service merchandising concept kunnen wij snel leveren. Wij leveren de producten vers aan, wij onderhouden de verkooppresentatie en controleren de datums. Indien noodzakelijk wisselen wij producten om. Op deze manier heeft u dus geen omkijken meer naar onze producten!

In overleg kunnen wij diverse verkooppresentaties ter beschikking stellen. Deze verkooppresentaties hebben zichzelf in de afgelopen jaren reeds vele malen bewezen.

Het verzorgen van degustaties doen wij graag. Hierdoor kunt u uw klanten optimaal bekend maken met onze mooie producten.

Wij beschikken over een moderne productie faciliteit en werken alleen met gerenommeerde merken en leveranciers samen.

Milieu

Wij zijn aangesloten bij Fost Plus

Fost Plus staat in voor de promotie, coördinatie en financiering van de selectieve inzameling, sortering en recyclage van huishoudelijk verpakkingsafval in België.

Fost Plus is verantwoordelijk voor de inzameling en recyclage van huishoudelijke verpakkingen in België. Ze recycleren jaarlijks bijna 90% van alle verpakkingen die op de markt komen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ambachtelijk werken stelt ons regelmatig voor diverse vraagstukken. We werken reeds lange tijd samen met Arbeidskansen VZW te As. Arbeidskansen vzw groepeert een aantal projecten die als voornaamste doel hebben het creëren van nieuwe kansen voor werkenden en werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Arbeidskansen helpt ons bijvoorbeeld met het inpakken van producten, stickeren van zakjes en het sealen van zakjes. Meer informatie over Arbeidskansen VZW: https://www.arbeidskansen.be/nl